100-1000 g kozmetické zložky výťažok zo sladkého drievka Dipotassium glycyrrhizát 98% Hydratačný krém proti starnutiu

Nový produkt

Skladom

€30.19

€33.18

-9 %

Štítky:

krásy štýl maska, jj maska, kyselina hyalurónová, sladké drievko, tee tričko teen wolf, masku na tvár lesk, anti rose, sexy žena v tangá, maska na tvár s hviezda, Sérum

Informácie o produkte

Názov Produktu: Dipotassium Glycyrrhizátu

Iné Meno: Glycyrrhizic kyseliny dipotassium soľ

Appearence: Biela alebo biela jemný prášok

Molekulárna Vzorec: C42H60K2O16

Molekulová Hmotnosť: 899.13

CAS: 68797-35-3

EINECS: 272-296-1

Dipotassium glycyrrhizátu je soľ glycyrrhizic kyseliny, ktorá vykazuje niekoľko vlastností, ktoré je užitočné pre kozmetické účely. Glycyrrhizic kyselina je tiež známy ako glycyrrhizinic kyseliny alebo glycirizín. To je extrahovaná zo sladkého drievka (Glycyrrhiza glabra). Avšak, vzhľadom na glycyrrhizic kyseliny

je slabo rozpustný vo vode, jeho draselnej soli je často využívanou miesto v starostlivosti o pleť.

Dipotassium glycyrrhizátu je látka, známa na lekárskej komunity, pretože to bola skúmaná ako potenciál pre liečbu viacerých ochorení. Funkcia:

1. Má funkcie adrenocortical hormóny

2. Má funkcie odolať vred, zápal a alergie.

3. Detoxikovať, antibiotiká, samozrejme potlačiť HIV hodnotenie na posilnenie imunity.

4. Odolať mozgu choroby spôsobené nedostatok krvi, prevencia cievnych skleróza z vyskytujúce anddevelopment.

5. To je predovšetkým uplatňuje na farmaceutického priemyslu ako materiál eyedrop a officinal zubná pasta;

6. Má účinnosť v Anti-poburujúce, antianaphylaxis a vlhké boost.

7. Je aktívny proti zápal spojiviek, keratitída, stomatitídy a periodontitis.

8. používa sa pre kožné opakovací mlieko a tváre krém kozmetický priemysel.

9. Sírnych agent, antistaling agent a ochucovacie činidlo pre športové nápoje v potravinárskom priemysle.

10. Je účinný v liečbe syndrómov vzhľadom k nedostatku qi sleziny a žalúdka a kašeľ s dyspnea.

Aplikácia:

1.Hlavné použitie:

V kozmetický priemysel sodného glycyrrhizátu sa používa v krém, body wash, pehaveniu krémy a pleťové masky. To je predovšetkým uplatňuje na farmaceutického priemyslu ako materiál eyedrop a stomatitídy masť. V každodennom-použitie chemický priemysel, dipotassium glycyrrhizátu je aplikovať na zubnú pastu. 2.Spôsob aplikácie: Na prvý sodného glycyrrhizátu by malo byť riešenie s malým množstvom vody pri normálnej teplote. Po, že by to mohlo byť pridávať do kozmetických do výrobného procesu. 3.Dávkovanie aplikácie: odporúčané aplikácie suma sa 5‰---10‰,podľa súvisiace s postupom požiadavky ,by to mohlo byť upravené. Anti-vírus, Anti-bakteriálne&poburujúce, Zlepšenie imunity Zoznam

Číslo Certifikátu Výťažok zo sladkého drievka
Pohlavie Unisex
Appearence Biela alebo biela jemný prášok
Aplikácia kozmetické suroviny
Číslo Modelu 98%
Položka Druh sérum na tvár
Zložka DIPOTASSIUM GLYCYRRHIZÁT
CAS 68797-35-3
Názov Značky NoEnName_Null
Krajina/Región Výroby Čína
Molekulová Hmotnosť 899.13
EINECS 272-296-1
Iný Názov Glycyrrhizic kyseliny dipotassium soľ
molekulový vzorec C42H60K2O16
Funkcia Hydratačné
Certifikácia WZTZ
Názov produktu DIPOTASSIUM GLYCYRRHIZÁTU
Príprava Mlieko

Napísať recenziu

Napísať recenziu

Súvisiace produkty